Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت:کارخانه نوآوری در استان باید تا اردیبهشت یا خرداد به نتیجه نهایی برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد ،سورنا ستاری عصر امروز در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد با بیان اینکه استان لرستان در حوزه‌های مختلف ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد اظهار داشت: خوشبختانه طی سال‌های اخیر در حوزه شرکت‌های دانش بنیان اقدامات بسیار خوبی در استان لرستان انجام شده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: حاکم شده دیدگاه  تشکیل مراکز نوآوری و کمک کردن به اساتید جوان توسط  روسای دانشگاهی  بسیار کمک می‌کند که منابع بخش خصوصی یا دانشگاه‌ها در حوزه  شرکت‌های دانش بنیان ورود کنند که در استان لرستان با توجه به جوان بودن دانشگاه‌ها اکوسیستم جوانی وجود دارد که می‌توان تغییرش داد نسبت به دانشگاههای قدیمی و همین امر  وظیفه ما را برای حمایت از آنها سنگین‌تر می‌کند به ویژه در حوزه‌هایی همچون کشاورزی،گیاهان دارویی که استان دارای مزیت است و باید به صورت جدی پیگیری شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس  جمهور با بیان اینکه وظیفه دانشگاه حل مشکلات مردم است عنوان کرد: دانشگاهها به دنبال این هستند که مشکلات مردم را از طریق دانش و عقل  حل کنند چرا که ما درس خوانده‌ایم برای اینکه مشکلات مردم را حل کنیم  حتی اگر تحقیقاتی داریم که دولت‌ها باید کمک کنند باز هم بحث حل مشکلات مردم است که در همین راستا در خدمت کلیه دانشگاه‌ها، جهاد دانشگاهی، دانشگاه آزاد  که در دوره مدیریت جدید چندین سرای نوآوری افتتاح کرده است و این اتفاق بزرگی در نگرش دانشگاه آزاد است که با پول شهریه نمی‌شود دانشگاه را اداره کند و نیاز به منابع دیگری دارد.

صنایع استان فارس در حوزه فناوری به شدت ضعیف هستندتیر زهرآلود پارک علم و فناوری به قلب میراث‌فرهنگی یزد/ ساخت‌و‌ساز غیرمجاز در جوار یکی از ابنیه‌های تاریخی ایران + فیلمبرگزاری دوره "حکمرانی علم، فناوری و نوآوری" در دانشگاه عالی دفاع ملی

وی با اشاره به اینکه زیر ساخت‌های استان لرستان در حوزه‌های اقتصاد دانش بنیان مسئله دارد بیان کرد: پارک علمی و فناوری در استان جوان است و باید به این پارک کمک شود،امروز اتفاق خوب این بود که می‌خواهند شروع کنندو  زمین‌ها را به شرکت‌ها واگذار کنند که این موضوع باید تسریع پیدا کند و از همین محل واگذاری زمین می‌توان بسیاری از زیر ساخت‌های  مورد نیاز پارک علمی و فناوری را تامین اعتبار کنند ما نیز در این  زمینه کمک می‌کنیم. 

ستاری با بیان اینکه بحث راه‌اندازی کارخانه نوآوری در استانها مورد تاکید  جدی رئیس جمهور است گفت:  تفاوت کارخانه نوآوری با پارک در این است که در کارخانه نوآوری بخش خصوصی  ورود می‌کند، در استان  لرستان به دلیل محرومیت‌هایی که  دارد بخش خصوصی قوی وجود ندارد در همین راستا  در این زمینه کمک می‌کنیم و مبالغی بر اساس تفاهم نامه به استان پرداخت می‌کنیم و تقاضا دارم از همین امروز این کار در استان شروع شود و با تعیین پیمانکار  تا اردیبهشت یا خرداد به نتیجه نهایی برسد و به مرور بخش خصوصی را پای کار بیاورند. 

وی  تصریح کرد: بحث صندوق نوآوری نیز جز بخش‌هایی است که استان لرستان عقب ماندگی دارد، صندوق نوآوری عملا  به تازگی راه افتاده و مشکلات آن حل شده و مبلغی  قابل توجهی اعتبار از صندوق نوآوری می‌گیرد که می‌توانیم تا 9 برابر سرمایه که حدود 3 میلیارد تومان است می‌ توان خط اعتباری بگیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس  جمهور با اشاره به اهمیت صندوق‌های پژوهش فناوری خاطر نشان کرد: صندوق‌های پژوهش فناوری اکنون یکی از جاهای پرسود برای بخش خصوصی است و اگر این  موضوع به درستی اطلاع رسانی شود شرکت‌های استان حتما آمادگی برداشتن سهام و افزایش مشارکت را دارند چون اقدام بسیار پرسودی در آینده است. 

وی اظهار داشت:  حمایت داخل  استان  از دست ما برنمی‌آید و نباید انتظار داشت از تهران بیاییم و یک شرکت یا صندوق را حمایت کنیم، حمایت داخل استان باید توسط استان اتفاق بیفتد و صندوق و پارک استان است که باید تشخیص بدهند و از شرکت‌ها  حمایت کنند. 

ستاری افزود: افزایش سرمایه صندوق پژوهش فناوری استان هر چه سریعتر باید با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار قرار بگیرد چون 3 میلیارد سرمایه بالایی نیست و ما نیز  پیگیری می‌کنیم که خط اعتباری را با شرایط فعلی  تخصیص بدهند که بتوان به شرکت‌ها کمک کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس  جمهور عنوان کرد: پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش نوآوری جز بحث‌های جدی استان است البته  از دانشگاهها نیز حمایت می‌کنیم  و در ارتباط با پروژه‌ها  جلسات کارشناسی به صورت مجازی برگزار می‌شود و انتظار داریم دانشگاه‌ها جهت مشارکت آورده‌هایی داشته باشند و اینکه رئیس دانشگاه این اراده را دارد که از  بودجه دانشگاه از مرکز  نوآوری  حمایت می کند بسیار ارزشمند است.

وی بیان کرد: در شرکت‌های دانش بنیان اکوسیستم فعالی راه‌اندازی شده و حدود 140 خدمت ارائه می‌دهیم و هر گونه مسئله داشته باشند پیگیری می‌کنیم و خطوط اعتباری که از صندوق توسعه داریم جهت استفاده در اختیار استان است.

ستاری گفت: پروژه‌های  تحقیقاتی در طولانی مدت است و در سیستم معاونت علمی اینگونه نیست که پروژه به دانشگاه نمی‌دهد بلکه سیستم معاونت کار کردن و حمایت از  شرکت‌هاست دانشگاهها می‌توانند در این شرکت‌ها سهام داشته باشند.

وی تصریح کرد: مصوبات سفر  قبلی به استان لرستان کامل انجام شده در پایان  این سفر نیز خواهش می‌کنم  پروژه‌های ریز تعریف شود که تا پایان دولت به سرانجام برسد.

انتهای پیام/645/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری رئیس کارخانه نوآوری استان لرستان مشکلات مردم دانشگاه ها دانش بنیان بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نفت،  مهدی حیدری با همراهی مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار چشمه‌خوش، کارخانه گاز و گاز مایع ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ از این پروژه‌ها بازدید کرد.

وی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای غرب کشور از نزدیک به بررسی مشکلات و موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها پرداخت و بر آمادگی این شرکت برای راه‌اندازی و افتتاح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ایستگاه تقویت فشار تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید با تأکید بر رفع موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها و توجه به ضرورت‌های اقتصادی و محیط زیستی آنها به همکاری همه مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف شرکت‌های نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب برای تسریع در راه‌اندازی آنها تا سفر رییس‌جمهور به استان ایلام اشاره کرد.

کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت میدان‌های چشمه‌خوش، پایدار غرب، دهلران، دانان و آذر همچنین جلوگیری از سوزاندن گاز‌های همراه نفت احداث شده است و افزون بر سودآوری قابل توجه، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت