Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کمیسیون ماده ۲۰ امروز دوشنبه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و اعضای این کمیسیون، در خصوص بررسی پرونده‌های رسیده که مهمترین مصوبات آن صدور مجوز تأسیس داروخانه در شهرستان‌های خرم آباد و ازنا بود، در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست محسن اسد بیگی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیگیری این معاونت در خصوص تهیه تجهیزات و ملزومات پزشکی و اقلام دارویی بیماران با توجه به شیوع کرونا ویروس بیان داشت: خوشبختانه با شیوع ویروس کرونا با درایت و ابتکار خوب رئیس دانشگاه در بحث مراقبت از بیماران و همچنین استفاده از کادر پزشکی در کنار دیگر همکاران زحمتکش بهداشت و درمان استان، ما شاهد عملکردی مثبت از دانشگاه در بحث مقابله با کرونا و درمان بیماران بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هیج مورد مرگی در بین کادر درمانی دانشگاه گزارش نشده، نتیجه عملکرد مثبت و تهیه داروهای جدید و متناسب با شرایط حاد کرونایی است که علی رغم محدودیت‌ها، کار ارزشمندی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان صورت گرفته و برای ما باعث افتخار است که مرگ و میری در بین پرسنل درگیر کرونا گزارش نشده است.

محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با اشاره به اینکه برنامه‌های خوبی در راستای تحقق اهداف دانشگاه و ارتقا جایگاه دانشگاه داشته‌ایم، اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف دانشگاه، برنامه‌های خوبی تهیه و تدارک دیده شده بود و اقدامات مناسبی در خصوص پروژه‌های نیمه کاره صورت گرفته بود؛ اما با شیوع کرونا ویروس و سنگینی بار مالی آن بر دوش دانشگاه علوم پزشکی، متأسفانه تا حدودی ما را از رسیدن به اهدافمان عقب تر نگه داشت.

وی افزود: با این حال، با برنامه ریزی دقیق، درخواست وام از بانک‌ها، رایزنی با قرارگاه خاتم و اخذ اعتبارات جدید از وزارت بهداشت، توانستیم پروژه‌های رها شده را دوباره فعال کرده و کار را شروع کنیم؛ تا بر اساس قراردادهای قبلی و در صورت نیاز نیز با بستن قرارداد جدید و برآورد هزینه‌ها، بتوانیم پروژه‌های رها شده را به سرانجام برسانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان از تجهیز بیشتر بیمارستان‌های دولتی استان به ام آر آی، سی تی اسکن، آنژیو و دریافت دیگر تجهیزات مورد نیاز شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های لازم هر معاونت و رایزنی با وزارت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ما کماکان در صدد اخذ اعتبارات بیشتر برای تکمیل بیمارستان جدید خرم آباد و آوردن دو دستگاه ام آر آی برای شهرستان پلدختر و بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد هستیم که در صورت تحقق آنها، جوابگوی خواسته فعلی مردم خواهد بود.

کد خبر 4955599

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی لرستان خرم آباد ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان بیرجند ایلام آتش سوزی مجلس شورای اسلامی استانداری سمنان مواد مخدر خطبه های نماز جمعه دانشگاه علوم پزشکی لرستان رئیس دانشگاه خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • مناظره انتخاباتی در خرم آباد به درگیری طرفداران نامزدها انجامید
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی به علت تیراندازی عروسی در خرم‌آباد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد